Bambuvapailta

Siirry alas

Bambuvapailta

Viesti  tero lähetetty Ke 10 Marras 2010, 21:24

Imatran perhokalastajat lähettivät oheisen kutsun ensi viikolla pidettävään bambuvapailtaan, joten kaikki aiheesta kiinnostuneet menkää ihmeessä. Itse en taida ehtiä.

Hei

Järjestämme 17.11 kerhoillan, jonka aiheena bambuvavat ja niiden rakentelu. Mikäli seurassanne on mielenkiintoa aiheeseen olette tervetulleita

ISPKY järjestää: 17.11.2010 klo 18:00 Opi Bambuvavan rakennus 45 minuutissa

Oletko kiinnostunut sälebambuvavoista, kenties niiden rakentamisesta. Imatran Seudun Perhokalastajat R.Y:n toiminnassa ja ohjelmassa sälebambuvapojen rakentelu on ollut vuodesta 1995 lähtien. Kerhon puitteissa on valmistunut vuosien mittaan useita kymmeniä vapoja.


17.11.2010 Järjestämme Bambuvapaillan, aiheena Bambuvavan rakennus, Salosta säleiksi ja takaisin nipuksi. Tällä hetkellä kerhon rakentajilla on useissa eri rakennusvaiheissa olevia projekteja, ja nyt onkin ainutlaatuinen tilaisuus tutustua siihen kuinka vapa valmistuu ja miltä missäkin vaiheessa näyttää.
Käymme läpi kaikki työvaiheet ja työkalut joilla valmistus onnistuu, lisäksi ISPK R.Y:n vaparakenteloijoiden aikaansaannoksia näytillä.

Illan kotiinviemisinä suomenkielinen sälebambuvan rakennusopas.

Tervetuloa, Kerhotilamme ovat Imatran Rajapatsaalla osoitteessa Sinkkikatu 14, kerhotila A .

terveisin: Pasi Sormunen
avatar
tero

Viestien lukumäärä : 133
Join date : 18.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa