PERHONHEITON MAKSUTON ALKEISKURSSI

Siirry alas

PERHONHEITON MAKSUTON ALKEISKURSSI

Viesti  kps lähetetty Ke 28 Huhti 2010, 14:39

Kurssi pidetään iltakurssina tiistaina 4.5. ja jatkuu torstaina 6.5.2010
Ilmoittautuminen ja teoriaosuus 4.5. klo 18.00 Aktivan Liikuntahallilla Tukkikatu 2, Lappeenranta. Auditorioon pääsy ei ole varmaa, mutta luokkaan 160 kuitenkin. Tosin se on ehkä ahdas ja vähän matala.

Kurssi on suunnattu henkilöille, joilla ei vielä ole kokemusta perhonheitosta tai joilla heiton alkeet eivät jostakin syystä onnistu. Toki kokeneemmatkin heittäjät saavat tulla mukaan. Ohjaajia tarvitaan 6.5., kuten tuossa toisessa treadissa on pyydetty.
Vision on luvannut noin kymmenen settiä lainaksi kurssia varten.

Kurssi on osanottajille maksuton. Yhdistyksenmme kustantaa opetustilan, jäsenemme tarjoavat opetuksen, Lappeenrannan Wild Sport sponsoroi lehti-ilmoituksen, UrheiluKoskimies välittää Visionin kaluston.

Teoriaosuudessa käymme läpi mm. mitä se perhonheitto on, lyhyesti välineistä, kuinka "paketti laitetaan kasaan", heitto-otteet, liikeradat ja heiton onnistumiseen vaikuttavat tekijät.

Heitto-osuus pidetään torstai-iltana 6.5. Linnoituksessa olevalla nurmikkoalueella. Aika ja tarkka paikka sovitaan tiistaina. Keskitymme vain perusheittoihin pyrkimyksenä, että kurssin jälkeen osallistujat pystyvät itsenäisesti harjoittelemaan sekä aloittamaan perhokalastuksen opettelun.

Kaikki perhonheitosta kiinnostuneet ovat tervetulleita.
avatar
kps

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 24.03.2009
Paikkakunta : Lappeenranta

Takaisin alkuun Siirry alas

Kurssin jatko

Viesti  kps lähetetty Ti 04 Toukokuu 2010, 22:27

No niin, kurssi alkoi tänään, ja osanottajia on mukavasti. Nyt päästään 6.5. torstaina tositoimeen eli varsinaiseen heitto-opiskeluun. Sovimme sen alkavaksi klo 18. Paikka on Linnoituksessa Radiotalon ja Museon välinen nurmialue. Maa voi olla sateiden jäljiltä hieman märkä, joten jalkineissa kannattaa varautua kuraankin. Yhdistyksemme puolesta tulee useampi henkilö opastamaan - eli opetus senkun tehostuu entisestään. Ottakaa omat välineet mukaan, jos on. Lainasettejä olemme saaneet 10 kpl.

Tervetuloa
avatar
kps

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 24.03.2009
Paikkakunta : Lappeenranta

Takaisin alkuun Siirry alas

KIITOS

Viesti  kps lähetetty To 06 Toukokuu 2010, 21:29

Kurssi on nyt pidetty. Sää suosi meidän heitto-osuuttamme tänään. Nurmialue juuri ja juuri riitti näin suurelle osallistujamäärälle.
Iso kiitos kaikille, jotka myötävaikuttivat kurssin onnistumiseen: WildSportille ilmoituksesta, osallistumisesta ja lisävälinesetistä, UrheiluKoskimiehelle ja Visionille opetusvälineistön hankkimisesta ja lainaamisesta, mm. Arskalle, Markulle, Saulille, Terolle ja Veikolle oppilaiden ohjaamisesta. Mutta ennen kaikkea kurssilaisille, jotka tekivät kurssista hienon tapahtuman.

Kesän aikana yhdistyksen jäsenet keskittyvät omiin kalastussessioihinsa, mutta syyskuussa jälleen alkavat kerhoillat ja kokoukset.
Toivotan kaikille hyvää kesää. Muistakaa leikkimielinen saaliskilpailumme - ilmoitelkaa ao. sivuille ne "isomukset". Siimat tiukalle, siskot ja veljet !
-Kake-
avatar
kps

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 24.03.2009
Paikkakunta : Lappeenranta

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: PERHONHEITON MAKSUTON ALKEISKURSSI

Viesti  pena lähetetty Pe 07 Toukokuu 2010, 19:44

Kiitokset myös kurssilaisten puolesta heittokurssin rehtorille ja muille opettajille,kurssilla oppi muutamia perustavaa laatua olevia asioita,-joita ei todennäköiseti ainakaan allekirjoittanut itse opetellen olisi hevillä oppinut.

pena

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 14.10.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: PERHONHEITON MAKSUTON ALKEISKURSSI

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa