Urpalanjokeen tutustuminen 12.5.2012

Siirry alas

Urpalanjokeen tutustuminen 12.5.2012

Viesti  tero lähetetty Ke 04 Huhti 2012, 15:22

Jäsenistömme on kutsuttu tutustumaan Urpalanjoen kehityshankkeeseen lauantaina 12.5.2012. Jorma Suoknuuttii Urpalanjoki lohijoeksi ry:stä (http://urpalanjoki.suntuubi.com/ ) on lupautunut esittelemään meille Urpalanjokea. Mukaan tulee myös Urpalanjoen kehityshankkeen (http://www.urpalanjoki.fi/) projektikoordinaattori Manu Vihtonen.

Tarkoituksena on käydä tutustumassa Urpalanjokeen lähtien Laisniemen kylästä läheltä rajaa ylöspäin ja pysähtyä aina sopivin välein tutustumaan koskipaikoille, joille on totetutettu tai suunniteltu kunnostustoimenpiteitä. Tutustumisreissun yhteydessä on tarkoitus keskustella myös mahdollisista yhteistyökuvioista yhdistyksemme ja Urpalanjokihankeen välillä. Matka toteutetaan kimppakyydeillä ja tapaaminen on sovittu Ylämaan korupirtille lauantaiaamuksi kello 9.00, joten lähtö Lappeenrannasta joskus vähän kahdeksan jälkeen. Itse voin lähteä yhdellä autolla. Ilmoitelkaa (joko kerhoillassa, täällä keskustelupalstalla, sähköpostitse tynjala@lut.fi tai puhelimella puh. 040 830 9092) ketkä ovat halukkaita lähtemään mukaan, niin voimme sumplia noita autokyytejä sitten vielä lähempänä tuota ajankohtaa. Tarkkaa aikataulua ei ole suunniteltu, mutta uskoisin, että kyseessä olisi muutaman tunnin retkeily (vielä tällä kertaa EI vapoja mukaan) ja takaisin Lappeenrannassa ollaan joskus iltapäivällä/alkuillasta.

Samaan aiheeseen liittyen Luumäen kunnantalolla järjestetään torstaina 19.4.2012 klo 12 alkaen avoin tiedotus-/keskustelutilaisuus. Itse en tuonne ennätä, mutta jos hanke kiinnostaa ja on tuolloin vapaata aikaa, niin siellä varmaan on mielenkiintoista keskustelua hankkeen eri puolilta.
avatar
tero

Viestien lukumäärä : 133
Join date : 18.03.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa